Inschrijven bij Sparkel

Gratis aan de slag met film, theater, vloggen of technologie? Pak je kans! Wie meedoet aan Sparkel, krijgt een uitgebreide begeleiding bij het maken van een film, een theatervoorstelling, een magazine of op het vlak van nieuwe technologie.

Die trainingen zijn in Eindhoven, Tilburg en Nijmegen.

Tijdens de training heb je tijd om een idee uit te werken voor de patiëntenvereniging waar je ervaring opdoet. Wat kan je door een ziekte niet meer doen, zien of horen? Alle ervaringen verwerk je in een korte film, theatervoorstelling, vloggen of nieuwe technologie.

Meedoen aan Sparkel kost je niets. Als je mee doet, krijg je:

  • Je reiskosten vergoed voor elke training.
  • Bij theater, film, vloggen en technologie een lunch bij de training.
  • Voor meedoen bij een patiëntenvereniging je reiskosten vergoed.

Wie zoeken we?

  • Ben jij tussen de 14 en 30 jaar?
  • Woon je in Noord-Limburg, Noord-Brabant of Gelderland of ben je enthousiast genoeg om iets verder te reizen?
  • Lijkt het je leuk om meer kennis en ervaring op te doen met film, theater, het maken van een magazine of nieuwe technologie? En wil je je oprecht verdiepen in het leven van mensen met een beperking?

Klik hieronder op de cursus waar je graag aan mee wilt doen.Stuur je aanmelding in vóór de deadlines aangegeven op de programma pagina's.

De cursusleider neemt na je aanmelding contact met jou op. Kijk alvast wanneer jouw gekozen cursus start. Dan kun je daar rekening mee houden, als je wordt uitgekozen om mee te doen.

De data van de bijeenkomsten van Film – Technologie – Theater – Vloggen vind je onder PROGRAMMA op deze website.